Wakeclub Camping

Om jullie de mogelijkheid te geven om te overnachten naast de baan hebben we een tijdelijke camping ingericht met diverse opties.

Zo hebben we een veld waar jullie terecht kunnen met je tent, caravan of camper. Hier hebben we plek voor 20 caravans/campers en 30 tenten. Wees er dus snel bij met reserveren want vol is vol! De prijzen voor het verblijf vind je hieronder. Verblijf op de camping is inclusief ontbijt. Dit zal worden geserveerd tussen 8.00-09.00 uur op zaterdag- en zondagochtend.

Prijzen Overnachting

Alle prijzen zijn weekendprijzen, dus voor 1 of 2 nachten, inclusief ontbijt in de ochtend zowel op zaterdag en/of zondag. Het maakt dus niet uit of je 1 of 2 nachten blijft, des te leuker is het dus om op vrijdag al te komen!

Omschrijving  Prijzen
Prijs per persoon €  5,00
Prijs voor een tent €  5,00
Prijs voor een camper/caravan € 10,00

Zowel de camping als de maken gebruik van de sanitaire voorzieningen van de wakeboardbaan.

Aanmelden voor Camping

Om je aan te melden voor de camping kun je je registreren via ons aanmeldformulier. Ook voor niet deelnemers is het mogelijk om gebruik te maken van het campingterrein. Het is niet toegestaan om te overnachten om het parkeerterrein, hierop zal gecontroleerd worden door de beheerders van Het Rutbeek.

Campingreglement

 • De Wakeclub verwelkomt je graag op de Wakeclub-camping, er zijn uiteraard wel een aantal spelregels. Zet de vergunning van de Wakeclub niet op het spel en neem deze regels in acht.
 • De Wakeclub heeft het terrein in bruikleen. Zorg er mede voor dat we het netjes achterlaten.
 • Kamperen is alleen toegestaan op de officiële wakeclub-camping. Er is een apart gedeelte voor caravans, vouwwagens en campers.
 • Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van onze vrijwilligers, waarna de auto op de parkeerplaats moet worden geparkeerd. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping. Slapen in een combo of busje wel is toegestaan op het campingterrein en wordt gerekend als camper. Wel zal de camping gedurende het evenement afgesloten worden, zodat op- en afrijden alleen mogelijk is overleg met de campingburgemeester.
 • De openingstijden van de camping zijn (onder voorbehoud) van vrijdagochtend 10:00 uur tot zondagavond 20:00.
 • Open vuur en barbecuen is verboden.
 • Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op het evenemententerrein, de gebruikelijke douche- en toiletvoorzieningen in de kleedkamers. Houd deze schoon.
 • Deponeer afval in de daarvoor bestemde containers.
 • Op de camping is toezicht aanwezig in de vorm van onze vrijwilligers en de campingburgemeester, maar het blijft van belang om geen waardevolle spullen achter te laten en je tent, caravan of camper goed af te sluiten.
 • De Wakeclub kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen op de camping of het evenemententerrein.
 • Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Het is dus verboden luide muziek te draaien tijdens en of na afloop van het evenement.
 • Nogmaals doen we een dringend verzoek je te houden aan deze regels. De Wakeclub wil de goede band met onze omwonenden zo houden. Dat betekent dat we geen onnodige overlast veroorzaken.
 • Het evenemententerrein en de camping dienen we, met jullie hulp, schoon achter te laten. Dus geen glas,sigaretten, bierdopjes e.d.in het gras! Houd het leuk voor iedereen en maak de camping ook een volgende keer weer mogelijk!

We wensen je veel plezier tijdens het NK Cable weekend!

Voor vragen mail naar: info@wakeclub.nl

Sponsors

© 2016 wakeclub - Op alles is onze disclaimer van toepassing.