Food & Drinks

Tijdens het NK cable weekend willen we ook dat de inwendige mens goed verzorgd wordt. Zowel deelnemers, campinggasten als bezoekers van ons evenement hebben een keuze uit een uitgebreid assortiment.

Volg de wedstrijd vanaf ons grote terras op het evenemententerrein of bij het beachhouse. Je kunt hier het hele weekend lang plaatsnemen aan een van de vele extra tafels die we zullen plaatsen tijdens het evenement.

Snacks & Foodcorner

Op het evenemententerrein is een heuse foodstraat aanwezig. Waar je terecht kunt voor onze vers belegde broodjes, een panini of een saucijzenbroodje. Tevens is er een fruit & smoothiebar waar we met verse ingredienten gezonde smoothies maken voor onze bezoekers en riders.

Uiteraard kun je ook terecht voor een heerlijke puntzak friet, een broodje kroket of frikandel en zullen onze grillmasters daarnaast een heerlijk broodje hamburger of kipsaté menu als daghap serveren.

Drinks

Bij één van onze twee buitenbarren kun je terecht voor een koele versnapering. Diverse soorten frisdranken, water, sportdranken of een heerlijk koel geserveerd biertje van de tap of een van de zomerbieren uit de fles zoals corona of desperados. Uiteraard is hier ook koffie en thee te verkrijgen en chocomel of fristi voor de kleintjes.

Wij doen ons best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook voor de wat kleinere (nog niet deelnemers) onder ons bieden wij vermaak in de vorm een springkussen en een aangrenzend kinderstrand.

Sponsors

© 2016 wakeclub - Op alles is onze disclaimer van toepassing.