Starwake park Italy

Wakeclub goes Italy! Niet een echt officieel uitje maar we willen dit jullie wel onder de aandacht brengen. Inmiddels hebben al 10 leden van de Wakeclub gereserveerd. En daar kunnen er natuurlijk meer bij!

Starwake Park

In de periode van 20 april t/m 27 april (eerste week meivakantie) strijken we neer in het Italiaanse Ravenna om een weekje te boarden bij Starwake.
Een toffe gelegenheid om je spieren eens flink op te warmen na een veel te lange “winterstop”. Starwake is 6 master met 8 Unit obstakel. Een vet hoge baan, dus perfect om je airtricks te leren of te verbeteren. Tevens hebben ze ook een 2.0 baan welke op aanvraag en tegen extra betaling beschikbaar is. In 2015 heeft hier het Europees kampioenschap wakeboarden plaats gevonden.

Dit jaar hebben ze een clubhuis aan de baan geopend waar een shop, overdekt terras, bar, en mogelijkheid voor overnachting in zit.

http://www.starwakecable.com/language/en/

Overnachting

Qua overnachtingen heb je verschillende opties. Tot nu toe hebben de meeste personen gekozen voor een stacaravan op Marina Camping Village. Deze camping ligt op 8 minuten rijden van de baan.

En aan het strand. Dus alle ingrediënten voor een relaxte boardvakantie.

https://www.marinacampingvillage.it/nl/

Uiteraard liggen er in deze omgeving nog veel meer campings maar dat is aan jou. Tevens zijn er op de baan ook mogelijkheden voor overnachtingen. Hiervoor even contact opnemen met Starwake.

Reis

Enschede-Ravenna is bijna 1290 kilometer. Prima afstand om met je auto te rijden. Mocht je dit niet zien zitten kan je er ook nog voor kiezen om een vlucht te boeken naar Bologna.

Kosten

Inschatting van de kosten:

  • Week kaart Starwake  €140
  • Stacaravan 4 persoons €260-€340 per week

(Dit is afhankelijk van wanneer je boekt omdat er nu veel vroegboek korting gegeven wordt. De korting is tot 30-11-2018, daarna zullen de prijzen omhoog gaan)

Eten en drinken naar eigen verbruik, en vervoer.

Mocht meer informatie willen stuur dan even een mailtje naar bestuur@wakeclub.nl

Ciao!


Terug

20-04-2019

 

© 2016 wakeclub - Op alles is onze disclaimer van toepassing.

Top