Wakeclub Camping

Om jullie de mogelijkheid te geven om te overnachten naast de baan hebben we een tijdelijke camping ingericht met diverse opties.

Zo hebben we een veld waar jullie terecht kunnen met je tent, caravan of camper. Hier hebben we plek voor 20 caravans/campers en 30 tenten. Wees er dus snel bij met reserveren want vol is vol! De prijzen voor het verblijf vind je hieronder. Verblijf op de camping is inclusief ontbijt. Dit zal worden geserveerd tussen 8.00-09.00 uur op zaterdag- en zondagochtend.

Prijzen Overnachting

Alle prijzen zijn weekendprijzen, dus voor 1 of 2 nachten, inclusief ontbijt in de ochtend zowel op zaterdag en/of zondag. Het maakt dus niet uit of je 1 of 2 nachten blijft, des te leuker is het dus om op vrijdag al te komen!

Omschrijving  Prijzen
Prijs per persoon €   5,00
Prijs voor een tent  €  5,00
Prijs voor een camper/caravan  € 10,00
Prijs Sleepboxx per bed  € 20,00

Wil je gebruik maken van het ridersbuffet als campinggast, dan kun je dit aan geven onder het kopje aanmelden. Er is op de camping geen stroomaansluiting aanwezig voor caravans of campers. Er is wel een stroompunt aanwezig om eventueel je telefoon of laptop op te laden of te gebruiken, je kunt hiervoor ook bij het beachhouse terecht.  

Wakeclub herberg

Heb je geen eigen tent/caravan of camper, geen nood. Op het kampeerveld hebben we ook een Sleepboxx mobiele herberg. Dit is een slaaptrailer met 24 comfortabele bedden verdeeld over 4 kamers.

Er zijn nog 18 slaapplekken vrij in de herberg! De prijs voor het boeken van een bed voor dit weekend vind je ook hieronder. Evenals bij de campingplek is het ontbijt inclusief.

Kampeerprijzen per overnachting NK Wakeboarden 2016

Zowel de camping als de sleepboxxen maken gebruik van de sanitaire voorzieningen van de wakeboardbaan.

De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden voor Camping of Sleepboxx

Om je aan te melden voor de camping of sleepboxx kun je je registreren via ons aanmeldformulier. Ook voor niet deelnemers is het mogelijk om gebruik te maken van het campingterrein. Het is niet toegestaan om te overnachten om het parkeerterrein, hierop zal gecontroleerd worden door de beheerders van Het Rutbeek.

Mochten beide opties je niet aanspreken dan helpen we je graag met zoeken naar een geschikte overnachtingsplek voor dit weekend. Je kan hiervoor contact opnemen met info@wakeclub.nl van de Wakeclub.

Campingreglement

We wensen je veel plezier tijdens het NK Cable weekend!

Voor vragen mail naar: info@wakeclub.nl

© 2016 wakeclub - Op alles is onze disclaimer van toepassing.

Top