Bezoekers

Genieten van een weekend vol extreme-sport en fun. Natuurlijk wil je erbij zijn om naast deze spectaculaire sport te genieten van een weekend vol fun. Aanmoedigen en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten.

Dit alles natuurlijk andermaal onder het genot van een lekker drankje en een uitgebreid assortiment aan food.

Ben jij erbij? Meldt je dan ook even op ons facebookevent: wakeclub.nl

Tijdens ons evenement

Tijdens het evenement gelden de aanwijzingen zoals deze aangegeven zijn op de borden van het recreatiegebied het Rutbeek, daarnaast is onderstaande informatie van toeppassing op het evenemententerrein en kampeerterrein.

Parkeren op het evenement

Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerterreinen. Inrijden op het parkeerterrein is mogelijk tot zonsondergang, daarna is het niet meer mogelijk om de slagboom te openen. Uitrijden is wel mogelijk, houdt er rekening mee dat er bij het uitrijden een uitrij-kaart (€5,-) nodig is. Deze kun je kopen bij het beachhouse of bij één van de toilethuisjes op de stranden. Deelnemers en campinggasten krijgen bij aanmelding de mogelijkheid een uitrij-kaart te kopen.

Op de fiets?

Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling op het  Rutbeek. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Entree & entreeprijzen

Het evenement is gratis toegankelijk voor jong en oud.

Blijven overnachten

Het is voor bezoekers van ons evenement mogelijk om te blijven overnachten. Hiervoor hebben we een heuse campingsite ingericht, waar je terecht kan met je tent, caravan of camper. Ga je voor de volledige gezelligheid en wil je niks missen dan blijf je natuurlijk overnachten. Kijk onder het kopje 'camping' voor alle mogelijkheden en meldt je vervolgens aan onder het kopje 'aanmelden'.

Eigen drank en voedsel op het evenement

Het is niet toegestaan eten en drinken mee te nemen op het evenemententerrein. Hierop zal worden gecontroleerd door onze vrijwilligers. Er is een uitgebreid assortiment aanwezig om goed het weekend door te komen, daarnaast is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor het ridersbuffet op de zaterdagavond en verzorgen we op zaterdag- en zondagochtend een ontbijt voor de deelnemers en campinggasten. Heb je speciale voeding in verband met allergien, meldt dit dan even bij de organisatie.

Alcohol kopen en nuttigen

Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.

Muntjes voor de consumptie

Tijdens het evenement zullen we gebruik maken van muntjes deze zijn op het evenemententerrein verkrijgbaar voor €2,50 per stuk. Munten kunnen worden betaald met cash of pin.

Honden meenemen?

Honden zijn toegestaan op de camping en het evenemententerrein. De regel geldt dat honden aangelijnd moeten zijn, en geen overlast veroorzaken. Tijdens het zomerseizoen zijn honden verder niet toegestaan in het recreatiegebied. Vanuit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan honden toe te laten in zwemwater en op de stranden. Daarnaast heeft de hondenbezitter een opruimplicht.

Foto & videoregistratie

Tijdens het NK cable weekend kunnen foto's of videoopnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door het betreden van het evenemententerrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.

Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het evenemententerrein flyers te verspreiden, posters op te hangen of op andere wijze reclame te maken zonder overleg met de organisatie. Wil je professionele opnames maken tijdens het evenement, meldt je dan bij de organisatie via onderstaand mailadres.

Aansprakelijkheid

Het betreden van het evenemententerrein en het deelnemen aan de wedstrijd zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker en deelnemers. Tijdens de wedstrijd is er een EHBO-post op het evenemententerrein. Maar je kunt je natuurlijk altijd melden bij de organisatie, het beachhouse of het personeel. Onze aanwezige BHV-ers zullen in dat geval eerste hulp verlenen en zonodig professionele hulp inschakelen. Stichting Wakeclub en Waterski Twente zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar vrijwilligers. De Wakeclub kan naar eigen inzicht personen de toegang weigeren tot het evenemententerrein of verwijderen van het campingterrein.

De organisatie maakt een onderscheid tussen het evenemententerrein en de camping. Het campingreglement, met daarin ook het toegangsbeleid voor de camping, vind je hier (link naar camping).


Bij vragen of onduidelijkheden kun je ons mailen: info@wakeclub.nl


© 2016 wakeclub - Op alles is onze disclaimer van toepassing.

Top